Comandă, livrare și plată.

Adăugarea produselor in coș: 

- Pentru adăugarea unui produs in coș, apăsați pe butonul "Adaugă In Coș", situat sub descrierea unui produs, sau din pagina de prezentare a unui produs.

- In cazul in care doriți ștergerea unui anumit produs din coșul de cumpărături, tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe butonul "X" , situat in dreptul produsului respectiv din "Coș"sau din pagina "Finalizare Comandă".

- Comanda minimă este de 100 RON.

 

 

Alegerea cantității de produs: 

- Cantitatea unui produs, sau a unor produse, se poate stabili fie din pagina produsului respectiv, fie din coșul de cumpăraturi in rubrica "Cantitate" ( din cadrul paginii "Finalizare Comandă" ). 

- Anumite produse pot impune o anumită cantitate minimă, pentru a putea fi comandate.

 

 

Trimiterea comenzii: 

1. Trimiterea comenzii se realizează apăsând pe "Coș", iar apoi apăsând butonul "Finalizare Comandă".

2. In pagina de comandă "Sumar coș cumpărături", veți putea stabilii exact produsele ce urmeaza a fi comandate, și calculul prețului total.

3. Completarea datelor de identificare se realizează folosind contul existent ( in cazul in care aveți unul ), sau puteți folosii "Plata Instant", pentru a comandă mai rapid.

- In cazul in care reprezentați o persoană juridică, tot ce trebuie să faceți este să completați câmpul "Firma" cu numele companiei dumneavoastră, iar sub acest câmp vor apărea două rubrici pentru completarea datelor de identificare a companiei ( Nr. ord.registru.com./an și C.I.F. ).
ATENȚIE! Completarea celor două câmpuri ( Nr. ord.registru.com./an și C.I.F. ), se realizează fără spatiu intre litere și cifre! ( ex:  J13/5982/1992 și RO2752000 )

4. După completarea datelor de identificare, există posibilitatea alegerii opțiunii de livrare și facturare la două adrese diferite. Pentru aceasta trebuie să bifați "Folosește altă adresă de facturare", iar o rubrică cu adresa de facturare va apărea imediat sub această opțiune.

5. Pentru a selecta metoda de livrare, trebuie să apăsați pe una din opțiunile oferite pentru adresa și județul in care doriți transportul.

ATENȚIE! Prețul metodei de livrare va apărea automat in sumarul coșului de cumpărături, la "Transport" și "TOTAL" din partea de sus a paginii de comandă.

6. Pentru a putea finaliza comanda, trebuie să bifați casuța prin care vă exprimați acordul cu privire la termeni și condiții.

7. Trimiterea comenzii se realizează alegând una din modalitățile de plată, apoi confirmând comanda și plata apăsând butonul "Confirm Comanda", urmând ca noi să ne ocupăm mai departe de comanda dumneavoastră.