Condiții de livrare

Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectuează gratuit in orașul Constanța, pentru o comandă de minim 500 lei.

In cazul in care doriți să comandați un produs, și sunteți infara orașului Constanța, prețul transportului v-a fi stabilit telefonic, in funcție de cantități și distanță, de către unul din consultanții noștri.

Timpul de livrare: maxim 48 ore - 96 ore (2 - 4 ZILE LUCRĂTOARE). Timpul de livrare este luat in considerare din momentul confirmării comenzii prin e-mail sau telefonic de către unul din consultanții noștri.

In cazul in care plătiți prin Transfer Bancar (OP), livrarea se va face după confirmarea plății făcute, prin verificarea contului nostru.

 

 

Ridicare personală

Produsele comandate, pot fi ridicate personal de către dumneavoastră, de la unul din depozitele noastre.

Adresele depozitelor noastre:

Depozit 1: str. Soveja, nr.7, Constanța, România
Depozit 2: str. Eliberării, nr.47 bis, Constanța, România

Dacă doriți o localizare exactă a depozitelor pe hartă, accesați pagina "Depozite BCD Intermed", din josul paginii.

 

  

Returnarea produselor

Returnarea produselor comandate de pe site-ul www.bcdintermed.ro se poate realiza in termen de maxim 10 zile cf. Ord. 130/2000 completată de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță pe baza unei cereri efectuate in scris. Produsele trebuie să fie returnate in aceleași condiții in care au fost livrate - cu ambalajul intact, cu toate accesoriile și consumabilele și cu o copie după factura originală.

Clienții vor suporta taxele de transport pentru returnarea produselor, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Fac excepție situațiile in care www.bcdintermed.ro a livrat clientului un produs greșit. In acest caz, www.bcdintermed.ro va suporta taxele de transport pentru returnarea produsului.

www.bcdintermed.ro va returna contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnare. 

Nu vor fi acceptate pentru returnare, produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, urme vizibile de uzură etc.

 

Pentru mai multe informații despre livrare și returnare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0722-543.334, sau prin e-mail la adresa office@bcdintermed.ro