Politica de confidențialitate

BCD Intermed este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personala cu numarul de inregistrare 34815.

BCD INTERMED garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre BCD INTERMED pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre BCD INTERMED nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@bcdintermed.ro, sau prin posta la adresa: SC BCD INTERMED SRL, str. Soveja, nr.7, cod postal 900562, Constanta

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

BCD INTERMED garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele BCD INTERMED.

BCD INTERMED se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul WWW.BCDINTERMED.RO sunt transmise pe cale electronica, BCD INTERMED nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, BCD INTERMED va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre BCD INTERMED sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului BCD INTERMED, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. BCD INTERMED nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Site-ul www.bcdintermed.ro foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Informatiile colectate sunt in totalitate anonime.

Informatia generata de cookie in legatura cu modul de folosire a site-ului www.bcdintermed.ro (inclusiv adresa IP) este transmisa catre Google. Aceasta informatie este folosita apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de catre utilizatori si pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. BCD INTERMED nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.

Utilizatorii pot seta browserul sa nu accepte cookies din partea site-ului www.bcdintermed.ro. In aceasta situatie, BCD INTERMED nu poate garanta functionalitatea completa a site-ului www.bcdintermed.ro

Site-ul www.bcdintermed.ro utilizeaza remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online.

Domeniul web www.bcdintermed.ro foloseste optiunea de publicitate Remarketing oferita de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colecteaza cookies de pe acest site pentru a va arata campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastra, exprimate prin tipurile de pagini accesate in trecut pe www.bcdintermed.ro.

Distribuitorii terta parte, inclusiv Google, afiseaza anunturile noastre publicitare pe site-uri de pe internet. www.bcdintermed.ro precum si distribuitorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) si modulele cookie terta parte (cum ar fi modulul DoubleClick) in combinatie pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi in functie de vizitele anterioare efectuate pe site.

BCD INTERMED certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

dreptul de a cere BCD INTERMED sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

dreptul de a cere BCD INTERMED sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

dreptul de a cere BCD INTERMED sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

dreptul de a cere BCD INTERMED sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@bcdintermed.ro sau prin posta, la adresa: SC BCD INTERMED SRL, str. Soveja, nr.7, cod postal 900562, jud. Constanta, Romania. WWW.BCDINTERMED.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

BCD INTERMED nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. BCD INTERMED nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de WWW.BCDINTERMED.RO in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor WWW.BCDINTERMED.RO, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre BCD INTERMED a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul WWW.BCDINTERMED.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului WWW.BCDINTERMED.RO si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Date cu caracter personal prelucrate:

Datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le vom prelucra sunt datele obținute direct de la dumneavoastră privind:

detalii personale: nume, prenume, cod numeric personal (CNP), înregistrări video (în incintele noastre unde avem instalate camere CCTV de supraveghere video – acolo unde există, acestea sunt indicate prin semne la vedere),

detalii de contact: adresă de domiciliu/reşedinţă, număr de telefon mobil/fix, număr de fax, adresă de email;

detalii de plata: adresă de facturare; numărul contului bancar sau al cardului bancar/ cod IBAN; numele şi prenumele titularului contului bancar sau al cardului bancar (poate fi altul decât dumneavoastră daca altcineva a efectuat plata unei facturi in numele si pentru dumneavoastra).

De asemenea orice opinii pe care le postaţi public despre noi pe reţelele de socializare (social media) sau pe care le faceţi cunoscute pe alte canale publice.

Scopul prelucrarii datelor:

Aceste date cu caracter personal, sunt prelucrate cu scopul de a putea încheia un contract cu dumneavoastră, la cererea dumneavoastră/societatii, sau pentru a executa un contract încheiat cu dumneavoastră (prin care ne obligăm să vă prestăm serviicile noastre), in vederea eliberarii bonurilor, a facturilor şi a chitanţelor către dumneavoastră; primirea plăţilor de la dumneavoastră inclusiv înregistrarea plăților efectuate de altă persoană in numele dumneavoastra; recuperarea debitelor de la dumneavostră (inclusiv prin intermediul companiilor specializate în recuperarea de creanţe, restituirea unor sume de bani către dumneavoastră; transmiterea de notificări; trimiterea în instanţă; elaborarea de rapoarte financiare/ operaţionale, a rapoartelor de activitate şi emiterea situaţiilor financiare/ cu privire la contracte.

Dacă aplicați pentru un job în cadrul societaii în calitate de candidat, se vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în acest context, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, experiență precum și orice alte date incluse în documentele pe care alegeți să le atasati cererii de angajare.

In unele situatii, informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Stocarea datelor: Datele dumneavoastră vor fi prelcrate/stocate pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior, iar pentru îndepliniriea obligațiilor legale care revin în sarcina sociatatii în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite.

Drepturile dvs.: În cazul în care consideraţi că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deţinem sunt incorecte sau incomplete, aveţi posibilitatea să solicitaţi consultarea, rectificarea sau ştergerea acestor informaţii.

În cazul în care doriţi să ne sesizați asupra modului în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să contactaţi Responsabilul cu protecţia datelor pe adresa de email office@bcdintermed.ro responsabilul nostru cu protectia datelor va analiza sesizarea dvs. şi va colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Dacă în continuare consideraţi că datele dvs. nu sunt gestionate corect conform legii, puteţi contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal unde puteţi depune o plângere.