Calculații materiale

BCD Intermed vă oferă gratuit o gamă largă de calculații pentru materialele de care aveți nevoie pe baza planului/proiectului lucrării dumneavoastră. Specialiștii noștrii vă pot face calcule pentru fier beton, zidărie, acoperișuri, mortare și tencuieli, gips carton, vopsele lavabile și gleturi, și multe altele, astfel încât dumneavoastră vă veți putea calcula din timp bugetul necesar pentru fiecare fază a lucrării dumnevoastră.

Consultanță gratuită

Bcd Intermed vă oferă gratuit consultanță tehnică pentru toate produsele achiziționate. Personalul profesionist vă poate răspunde la orice întrebare aveți, pentru a putea alege dintre produsele oferite pe cele de care dumneavoastră aveți nevoie.

Training gratuit

BCD Intermed împreuna cu partenerii săi, oferă periodic servicii de pregătire profesională pentru meseriașii mari și mici, precum și pentru orice client care dorește să se pună la curent cu ultimele noutăți care apar în domeniul construcțiilor. 

Livrare la domiciliu

BCD Intermed vă oferă transport gratuit la șantierul dumneavoastră a produselor achiziționate în funcție de valoarea achiziționată și de locația șantierului. 

Comenzi speciale

BCD Intermed vă poate aduce la comandă orice produs care se află în listele de produse ale producătorilor sau partenerilor cu care are relații comerciale, în condițiile în care acestea nu se află la momentul dorit de dumneavoastră pe stoc. 

Colorare vopsele si tencuieli

BCD Intermed vă mixează gratuit, în fucție de paletarul ales din showroom-urile noastre, o gamă largă de tencuieli decorative precum și vopsele lavabile pentru interior sau exterior, lacuri și vopsele alchidice sau pe bază de apă.

Returnarea produselor

Ați cumpărat mai mult decat aveați nevoie? Nu este nici o problema! BCD Intermed vă oferă serviciul de "Returnare a produselor", în condițiile respectării legislației în vigoare.